首页 > 外语 > 湖北成人教育2020年成人高考专升本外语全真试题及答案(一)

湖北成人教育2020年成人高考专升本外语全真试题及答案(一)

来源:湖北成人教育 www.hbcrjy.cn     浏览数:336

温馨提示:

下载整套试卷可直接点击附件!

湖北成人教育2020年成人高考专升本外语全真试题及答案(一).docx

语音知识(5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同找出这个词。

1. A.piece B. cheek C.dealt D.receive  

2. A.glove B. stone C. globe D.spoke   

3. A.flew B. knew C.threw D.grew

4. A.hotel B. hopeless C. holiday D. honest   

5. A.society B. precious C. decision D. medicine

   

二、词汇与语法知识(25小题;每题1.5分,共37.5分。)   

从每小题的四个选择项中,选出的一项。

6. Allen_______anygoodjobsincehecametoNewYorkCitytwoyearsago.

A. hasn'tfound  B. didntfind 

C. doesn'tfind  D. hadntfound

7.Letme_______you,”saidmyboss,“youshouldcallmeimmediatelyafteryouarrive at theairport.”   

A. ask  B. advise  C. remember  D. remind

8. Theboysspentthewholemorning_______possibleanswerstothequestion.

A. discuss  B. anddiscussing 

C. discussing  D. anddiscussed

9. Thisvillage______tobetheplaceinwhichErnestHemingwayoneofthegreatestAmericanwriterswrotethisstory.

A. isbelieving  B. isbelieved  C. believes  D. believe

10. It'sreportedthatbytheendoflastmonththesaleofthecompany______by10%.   

A. hasrisen  B. hadbeenrising   

C. hadrisen  D. hasbeenrising

11. -How _________willyoubeabletofinishthepainting?   

-In acoupleofhours.  

A. soon  B. often  C. long  D. fast

12. ______anyfriendsinthecityhefeltquitelonelyandhelpless.

A. Notohave  B. Nohaving  C. Nottohave  D. Nothaving

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

13. Dr.WhitewasawaytotheSouthlastmonthsohedidn'tattendthemeeting_______inBeijing.   

A. havingheld  B. tohold  C. tobeheld  D. held

14. _______athispaperovertheweekendNeildidn'tfinishit.

A. Asheworkedhard  B. Hardasheworked   

C. Howheworkedhard  D. Howhardheworked

15.-Are yousatisfiedwithherworksir?   

-Not atall.Itcouldn'tbeany_______.   

A. better  B. best  C. worse  D. worst

16. Thatwas_______matterthatIhadnochoicebuttotalkitoverwithmyparents.

A. asuchserious  B. asoserious  

C. suchseriousa  D. soseriousa

17. Thisdiseaseissecondonly_______heartattackasacauseofdeathallovertheworld.   

A. to  B. of   C. with  D. from

18. Thewordisnewtous.You'dbetter______inthedictionary

A. lookatit  B. lookforit  C. lookitup  D. lookitout

19. Ifthereisnoone_______himwiththepreparationhewillhavetoputoffthemeeting.

A. help  B. tohelp  C. helps  D. helped

20. Assoonasshe_______opentheletterMrs.Whitewillfindoutwhathashappenedtoherhusband.   

A. tears  B. istearing  C. willtear  D. hastorn

21. ______thegovernmentargeestogiveextramoneythetheatrewillhavetobeclosednextmonth.   

A. Unless  B. If  C. Since  D.As

22. Toreduceweightplastichastaken_______ofironandsteelinmakingboats.   

A. itsplace  B. place  C. theplace  D. aplace

23.-Let mehelpyouwithyoursuitcase.   -________.

A. You'reverynice   B. Yesyou'resohelpful   

C. NoIcando  D. It'sverykindofyou

24. ThesethreeEnglishnovelsareforyou.Therest_______fortheotherstudentsinyourclass.

A. were  B. is  C. are  D. was

25. You_______haveseenJaneinherofficelastFriday;she'sbeenoutoftownfortwoweeks.   

A. couldn't  B. mustnt  C. wouldn't  D. shouldnt

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

26. Henryneversaidthathewasgoodatmaths_______he?

A. was  B. did  C. didn't  D. wasnt

27. Thelittlegirlshowedthepolicemanthecorner_______shewasknockedoffherbike.   

A.  and   B. which  C. that  D. where

28. Thesnowwassodeepthattheclimberscouldnot________tothecamp.

A. getover  B. getalong  C. getthrough  D. getaround

29. InneedofmoneyBobhadtotake______jobthatwasofferedtohim.

A. whatever  B. nomatterwhat  

C. whichever  D. nomatterwhich

30. MyfriendandIwouldliketogototheconcertbut________ofushasgotaticket.   

A. both  B. none  C. neither  D. all

 

完形填空(20小题;每题1.5分,共30)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相对应空白处的选项。 

  IoncewenttoatowninthenorthofEnglandonbusiness.   

It wasabout730intheeveningwhenIreachedthe

hotel. Themanageressastrictoldladyofabout60showedmetomyroom.WhenIaskedherwhattimedinnerwasshesaidtherewasonlyonesittingat630andIhad31it.  

 “Nevermind,”Isaid.I'mnotvery32.Illjusthaveadrinkinthebar(酒吧)andasandwich.” 

  “Bar!she33hervoice.Thisisarespectablehotelyoungman.Ifyouwant34youmustgosomewhereelse.Shespoke35aglassofbeerwasadangerousdrug.

  Iwenttoabarandhadsomebeerandsandwichesandthenwenttothecinema.Atabout1130I36.Everythingwasindarkness.Iknockedatthedoorbutnothinghappened.The37soundwasthechurchclockoppositewhichsuddenlystruckthehalf-hourwithsuch38thatitmademejump.39awindowopenedupstairs.Theoldlady40andaskedmewhatwasgoingon.IexplainedwhoIwasandsheletme41aftertenminutes'wait.Shewasinhernightdress.Shetoldme seriously thatguestswere42tobebackinthehotelby11oclock.

  Iwenttobedbutcouldnotsleep.Everyquarterofanhourthechurchclockstruckandatmidnightthewholehotelshookwiththenoise.JustbeforedawnIfinally43.  

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)  

When Iarrivedat44everyoneelsehadnearly45andtherewasnotenoughcoffeetogoround.

  “Didyou46wellyoungman?theoldladyasked.   

47Idon'tthinkIcouldgothrough48nightinthatroom,”Ireplied.Ihardlysleptatall.” 

  “That'sbecauseyouwere49allnightdrinking!shesaidangrilyputting50totheconversation.   

31. A.had  B. passed  C. missed  D. caught   

32. A.hungry  B. sleepy  C. tired  D. happy   

33. A.lost  B.lowered  C. dropped   D. raised   

34. A.beer  B. coffee  C. milk  D.tea

35. A.evenif  B. since  C.although  D.asif   

36. A.wenttobed  B. walkedtoaclub

   C. returnedtothehotel   D. drovetoarestaurant

37. A.only  B.sharp  C. sweet  D.last

38. A.effort  B.force  C.power  D.attraction

39. A.Firstly  B. Wonderfully  C. Unfortunately  D. Finally   

40. A.cameout  B. gotup  C. lookedout  D. wokeup

41. A.down  B. out  C. back  D. in

42. A.ordered  B. expected  C. taught  D. encouraged   

43. A.fellasleep  B. wenttobed  C. gotup  D. gavein   

44. A.adecision  B. breakfast  C. once  D. theoffice   

45. A.arrived  B. done  C. finished  D. started   

46. A.play  B. sleep  C. eat  D. do

47. A.Firstofall  B. Nevermind 

C. Totellyouthetruth  D. Asaresult

48. A.one  B. another  C. such  D. any   

49. A.away  B. here  C. down  D. up

50. A.anend  B. asaying  C. ajoke  D. apause

 

阅读理解(15小题;每题2分,共30分。)

阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出的一项。   

A 

  Therewasariverwithasmalltownoneithersideofit.Thetownswerelinkedbyabridge.

  Onedayaholeappearedinthebridge.Bothtownsagreedthattheholeshouldbemended.Howeverdisagreementcameupastowhoshouldmendit.Eachtownthoughtthatithadabetterreasonfortheothertomendthehole.Thetownontherightbanksaidthatitwasattheendoftheroadsotheleft-banktownshouldmendthehole.Thetownontheleftbankontheotherhandinsistedthatallthetrafficcame to theright-banktownsoitwasintheirinteresttomendthebridge.

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

  Thequarrelwentonandonandsodidthehole.Themoreit went onthemorethehostilitybetweenthetwotownsgrew.   

One dayamanfellintotheholeandbrokehisleg.Peoplefrombothtownsquestionedhimcloselyaboutwhetherhewaswalkingfromtherightbanktotheleftorfromtheleftbanktotherightinordertodecidewhichtownshouldbeblamedfortheaccident.Buthecouldnotremembersincehegotdrunkthatnight.

  Sometimelateracarwascrossingthebridgeandbrokeanaxle()becauseofthehole.Neithertownpaidanyattentiontotheaccidentasthetravelerwasnotgoingfromonetotheotherbutwasmerelypassingthrough.Theangrytravelergotoutofthecarandaskedwhytheholewasnotmended.

On hearingthereasonhedeclared,“I'llbuythishole.Whostheowner?” 

  Bothtownsatoncedeclaredthattheyownedthehole.

  “Oneortheotherwhoeverownstheholemustproveit.”   “Howshallweproveit?askedbothsides.

  “That'ssimple.Onlytheowneroftheholehastherighttomendit.Illbuytheholefromwhoevermendsthebridge.”   

People frombothtownsrushedtodothejobwhilethetravelersmokedacigarandhisdriverchangedtheaxle.They mended thebridgeinnotimeandaskedforthemoneyforthehole.

  “Whathole?Thetravelerlookedsurprised.Ican'tseeanyhole.Ivebeenlooking for aholeforseveralyearsnow.I'mpreparedtopayagoodpriceforitbuttheres no hole here.Areyoupullingmylegorwhat?”   

He gotintohiscaranddroveoff.

 

51. Whatdidthetwotownsquarrelabout?   

A. Whichofthemshouldmendthehole.   

B. Whethertheholeshouldbemended.   

C. Whytherewasaholeinthebridge.   

D. Whentheyshouldmendthehole.

 

52. Themanwhohadfallenintotheholefailedtoansweranyquestionsbecausehe______.   

A. hadoneofhislegsbroken   

B. wasbusychangingtheaxle   

C. haddrunktoomuchwine   

D. wasafraidtoblameanybody

 

53. Bothtownsrushedtomendtheholeinordertoprovethat______.

A. theyownedthewholebridge

B. theyhadtherighttosellthehole   

C. theywereabletomendthehole

D. theycouldaffordtomendthehole

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

 

54. InAreyoupullingmylegorwhat?”,thephrasepullingmylegrefersto______.

A. tryingtostopme   

B. laughingatme

C. puttingmeintrouble   

D. makingfunofme   

 

B 

  Scientistshavesearchedformanyyearsforamethodtotellwhetheravolcano(火山)explosionwillbesmallorlarge.Nowfourscientistssaytheyhavediscoveredsomethinginlava(熔岩)thatwillhelpdothis.TheydidtheresearchonMountUnzenon the southernJapaneseislandofKyushu.

Mount UnzenexplodedinNovember1990.Sincethenmoreexplosionshavekilled43 people anddestroyedthehomesofmorethan2000others.Thevolcanoisstillactive today.   

The scientistssaythelavaofthevolcanocontainshighlevelofanelement(成份)whichisasignofthepresenceofthelavafromdeepintheearthnotfromthesurface.Theysayitshowsthatthelavacomingdirectlyfrominsidetheearthisconnectedwithhugeexplosionsinsteadofsmallerones.

  Thescientistsexaminedthelavafrom18explosionsofMountUnzenthattookplaceduringmanythousandsofyears.Theyalsostudiedthelavafromothervolcanoesinthe area thatareolderthanMountUnzen.Thelavastudiedcamefrom of lava

 

56. Thefourscientistsdiscoveredthattheleveloftheelementcontainedinthelavacouldtell______.   

A. thedegreeofavolcanoexplosion   

B. theplaceofapossibleexplosion   

C. thenumberofvolcanoexplosions   

D. thetimeofapossibleexplosion

 

57. Theresearchofthefourscientistswasbasedon______.

A. thelavathatcausedexplosions

B. thepresenceofthelavafromthesurface   

C. thedamagescausedbythe1990explosion   

D. thelavafromdifferentexplosionsinthearea

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

C 

  Haveyoueverarguedwithyourlovedonesoversimplemisunderstandings(误解)?Littlewonder.Weoftenbelievewe'remoreskillfulingettingour point acrossthanweactuallyareaccordingtoBozaKeysaraprofessorattheUniversityofChicago.Inhisrecentstudyspeakerstriedtoexpresstheirmeaningsusing unclear sentences.Speakerswhothoughtlistenersunderstoodwerewrongnearlyhalfthetime.Heressomegoodadvicetoreducemisunderstanding: 

  (1)Don'ttrustwhatyouseefromthelistener.Listenersoftennodlookatyouorsayuhhuhtobepoliteormovetheconversationalong.Butitseasytoconsidertheseassignsofunderstanding.

  (2)Traintheeditor(编辑)inyourhead.Ifyousay,“Bethdiscussesherproblemswithherhusband,”it'snotclearwhethershestalkingtoherhusbandorabouthim.Tryinstead,“Bethtalkstoherhusbandabouther

problems.orBethtalkstoothersabouttheproblemswithherhusband.

(3)Ask listenerstorepeatyourmessage.IntroduceyourrequestbysayingIwanttobesureIsaidthatright.QuestionslikeHowdoesthatsound?orDoesthatmakesense?mayalsowork.

(4)Listen well.Whenonthereceivingendaskquestionstobesureyou'reonthesamepage.Afterallitisntjustthespeaker'sjobtomakehisspeechunderstood.   

 

58. Whydoesthewritergiveustheadvice?

A.We're notskillfulenoughtomakeclearsentences.   

B. Misunderstandingisdamagingournormallives.   

C. Misunderstandingoccursnowandthen.   

D. It'simpolitetosayNOtoothers.

 

59. Thewritersuggeststhatwhentalkingtoothersthespeakershould______.

A. knowthatlistenerswillshowhimthattheyunderstandhiswords

B. expresshimselfclearlyevenwhenheseessignsofunderstanding

C. noticelistener'ssignsofunderstanding   

D. lookdirectlyintohislistener'seyes

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

60. ByTraintheeditorinyourheadthespeakersareadvised_______.

A. togetthemselvestrainedbyagoodeditor   

B. todiscussproblemswiththeirhusbandsorwives   

C. toexpressthemselvesinlongbutsimplesentences   

D. tomakesureeachsentencehasonlyonemeaning   

 

61. Inthelastparagraphthewordsyou'reonthesamepagemeanthat______.

A. you'refollowingthespeakersclosely

B. you'rereadingthesamepageasthespeakerdoes   

C. youshouldknowwhichpagethespeakerrefersto

D. yourstoryiswrittenonthesamepageasthespeaker's   

 

D 

  Whileactingmayruninthefamilyitwasn'tAngelinaJoliesonlychoicewhenthinkingaboutherfuture.AlthoughJoliehasstudiedhercraft(技艺)sincechildhoodatonepointthe26-year-oldwhostarsthismonthinTombRaiderwithherfatheractorJohnVoightwantedtobeafuneral(殡葬)director.Ithoughtthatthecrossingovercouldbeabeautifulthingandatimeofcomfortwhenpeoplecouldreachouttoeachother.” 

  Tradition(传统)isalwaysattractiveandinterestingtoJoliewhomovedwithhermotherMarchelineBertandandbrotherafterherparentsseparatedwhenshewastwo.Ineverhadonehome.Ineverhadanattic(阁楼)thathadold

things init.WealwaysmovedsoIwasneverrootedanywhere.AndIalwaysdreamedofhavingthatatticofthingsthatIcouldgobackandhavealook.I'mverydrawntosomethingsthataretraditionthatarerootsandIthinkthatmaybewhyIpaidsuch special attentiontofunerals.” 

  Finallyshechoseacting.Followinginmyfather'sfootsteps,”shesays,“isaninteresting thingbecauseIthinkwespeaktoeachotherthroughourwork.Youdontreallyknow your parentsinacertainwayandtheydon't

really knowyou.SohecanwatchafilmandseehowIamasawomanthewayIm dealing withahusbandwho'sbeenhurtorthewayImcryingalone.

Andit'sthesameformeIcanwatchfilmsofhisandjustseewhoheis.Ivelearnedtounderstandhimasaperson.” 

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

62. Thepassageisaboutawomanwho_______.   

A. wasonceafuneraldirector

B. istheleadingactressinTombRaider   

C. wantsanattictolivein   

D. washurtbyherhusband

 

63. WhichofthefollowingcanbestsupportTraditionisalwaysattractiveandinteresting to Jolie?

A. Jolielongedtohaveoldthingsfromherchildhood.   

B. HavingmorethanonehomeisalwaysinterestingtoJolie.

C. Jolie'sparentsseparatedwhenshewasveryyoung.   

D. Traditionisalwaysrootedsomewhere.

 

64. ThewordsFollowinginmyfather'sfootstepsmostprobablymean______.

A. listeningtomyfather'sadvice   

B. takingmyfatherasanexample   

C. walkingaftermyfather

D. lookingformyfather'sfootsteps

 

65. AngelinaJoliefinallychoseactingbecauseshethoughtsheandherfathercould_______.

A. worktogetherseveralmonthsayear

B. bringintomemorywhathappenedinthepast   

C. payattentiontothingstheyareinterestedin   

D. gettoknoweachotherthroughtheirfilms   

 

II卷   

注意事项:

1.II卷共4页,用钢笔或圆珠笔直接答在试卷上。   

2.答卷前将密封线内的项目填写清楚。 

 

  五补全对话(5;每句满分为3分,共15分。)

  根据中文提示,将对话中缺少的内容写在线上这些句子必须符合英语表达习惯打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。    提示:JaneMichael商量周末去野餐。他们讨论要去什么地方,带些什么。Michael建议邀请John和他的女朋友参加。最后他们决定星期六早上8点出发。 

JaneHowdoyouliketheideaofhavingapicnicthisSaturday?

MichaelWonderful.But66? 

JaneWhataboutgoingtotheWesternHills?It'squitecoolthere.

MichaelThat'sagoodidea.67to gowithus?

JaneOK.Andwecanaskthemtopreparesomedrinks.

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)  

Michael68? 

JaneYou'dbetterbuysomefruitandsandwiches.

Michael69? 

JaneIlikeorangeswatermelonsgrapesandbananas.   

Michael70? 

JaneHowabout8inthemorning?Wecangetthereinanhourandahalf.

MichaelOK.I'llcallJohnandtellhimaboutourplan.   

 

六。书面表达(满分30)

  假定你是John,将去上海旅游。写一封信给你在上海的朋友张强,告诉他你将乘火车于1021日上午8点到达上海,请他接站,并请他帮你安排2124日的住宿(旅馆靠近市中心,房间能够小一些,但不要太贵)。此外,你还要他帮你订24日返回北京的火车票。   注意:词数应为100左右。   

Oct. 15

  DearZhangQiang, 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All thebest,   

John   

 

参考答案   

选择题:

1. C  2. A  3. B  4. D  5. B

6. A  7. D  8. C  9. B  10. C

11. A  12. D  13.D  14. B  15. C

16. D  17. A  18. C  19. B  20. A

21. A  22. C  23. D  24. C  25. A

26. B  27. D  28. C  29. A  30. B   

31. C  32. A  33. D  34. A  35. D

36. C  37. A  38. B  39. D  40. C

41. D  42. B  43. A  44. B  45. C

46. B  47. C  48. B  49. D  50. A

51. A  52. C  53. B  54. D  55. C

56. A  57. D  58. C  59. B  60. D   

61. A  62. B  63. A  64. B  65. D   

 

补全对话:   

66. whereshallwego/whereshallwehavethepicnic   

67. ShallweinviteJohnandhisgirlfriend   

68. WhatshouldIdothen(forthepicnic)

69. WhatkindoffruitshouldIbuy(/doyoulike)

70. Whenshallwestartoff/Whenshallweleaveforthepicnic

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

评分说明:

  本题应补入5处,每处3分,共15分。 

  补入的部分内容恰当、语句准确、通顺的给满分。与答案不同但意思、语言无错误的不扣分。大体准确的,给2分。句子结构或用词有毛病但尚能达意的,给1分。句子结构或用词有严重错误的,给0.5分或不给分。完全错误或只写个别单词的不给分。每句中的拼写错误每1-2处扣0.5分,不倒扣分。   

 

六。书面表达   

()评分原则: 

1.本题总分为30分,按5个档次给分。 

2.评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。   

3.词数少于80和多于120的,从总分中减去2分。 

4.评分时,应注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的数量和准确性、上下文的连贯性及语言的得体性。 

5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面,评分时,应视其对交际的影响水准予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。   

6.如书写较差,以至影响交际,将分数降低一个档次。

 

()内容要点:   

1.去上海旅游;

2.到达的时间,请接站;   

3.安排住宿;

4.要求旅馆靠近市中心,不能太贵,房间能够小一些;   

5.订返回北京的车票。 

 

()各档次的给分范围和要求:   

第五档(很好)(25-30)   

完全完成了试题规定的任务。

著作权归作者所有。商业转载请联系作者获得授权,非商业转载请注明出处。

覆盖所有内容要点。

应用了较多的语法结构和词汇。

语法结构或词汇方面有些许错误,但为尽力使用较复杂结构或较高级词汇所致;具备较强的语言使用水平。 

有效地使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。   

完全达到了预期的写作目的。

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

 

第四档()(19-24)   

完全完成了试题规定的任务。

虽漏掉了12个次重点,但覆盖所有主要内容。

应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。

语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试较复杂语法结构或词汇所致。

应用简单的语句间连接成分,使全文结构紧凑。   

达到了预期的写作目的。   

 

第三档(适当)(13-18)   基本完成了试题规定的任务 

虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。  

应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。

有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。   

应用简单的语句间连接成分,使全文内容连贯。   

整体来说,基本达到了预期的写作目的。   

 

第二档(较差)(7-12)

著作权归作者所有。商业转载请联系作者获得授权,非商业转载请注明出处。

未恰当完成试题规定的任务。

漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。   

语法结构单调、词汇项目有限。

有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。   

较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。   

信息未能清楚地传达给读者。

  

第一档()(1-6)   

未完成试题规定的任务。

明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。

语法结构单调、词汇项目有限。

较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。   

缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。   

信息未能传达给读者。   

 

0分 

未能传达给读者任何信息:内容太少,无法评判;写的内容均与所要求内容无关或所写内容无法看清。 

  

()说明: 

1.内容要点可用不同方式表达。   

2.对紧扣主题的适当发挥不予扣分。

(成人高考更多资料免费提供加QQ/微信:12575751 蔡老师)

  

()Onepossibleversion:   

Oct. 15

Dear ZhangQiang, 

   How areyoudoingrecently?ImplanningtogotoShanghaiandlookaroundinthecityforafewdays.Illtakethetrainandarriveat8oclocka.m.onOctober21st.Willyoupleasecomeandmeetmeatthestation?ImgoingtostayinShanghaitillOctober24th.Pleasehelpmebookahotelroom.Ihopetostayinahotelaroundthedowntownareabutthepriceshouldntbeveryhigh.Idontmindiftheroomissmall.Anotherthing.CanyoubookaticketformebacktoBeijingon24th?   

All thebest,   

John


分享到:

教师资格考试学习备考材料
友情链接 湖北成考网 湖北教师网 湖北成人教育网 湖北中考网

武汉成人教育 黄冈成人教育 荆州成人教育 十堰成人教育 孝感成人教育 襄阳成人教育 恩施成人教育 仙桃成人教育 神农架成人教育 黄石成人教育 荆门成人教育 鄂州成人教育 随州成人教育 咸宁成人教育 宜昌成人教育 潜江成人教育 天门成人教育

微信扫码交流